WordPress kwetsbaarheden September 2019

In de eerste helft van september zijn verschillende nieuwe WordPress-plug-ins en thema-kwetsbaarheden aangekondigd, dus we willen u op de hoogte houden. In dit bericht behandelen we recente WordPress-plug-ins en thema-kwetsbaarheden.

Als u klant bent bij ons hoeft u overigens niets te doen want dan zijn dit soort potentiële issues en kwetsbaarheden al direct opgelost.

1. Fotogalerij door 10Web #

Photo Gallery by 10Web versie 1.5.54 en lager van de plug-in is kwetsbaar voor een SQL Injection- en Cross-Site Scripting-aanval.

2. Advanced Access Manager #

Advanced Acess Manager versie 5.9.8.1 en lager bevat een kwetsbaarheid voor willekeurige toegang tot bestanden en downloads.

3. Event Tickets #

Event Tickets versie 4.10.7.1 en lager is kwetsbaar voor een CSV-injectie.

4. Search Exclude #

Search Exclude version 1.2.2 en lager uit is kwetsbaar voor een wijziging van willekeurige instellingen.

5. LifterLMS #

LifterLMS version 3.34.5 en lager is kwetsbaar voor een kwetsbaarheid voor import bij niet-geverifieerde opties.