Hoe pas ik een mailadres/instelling aan in Outlook2010?

1. Open Outlook 2010. Klik op de Outlook 2010-werkbalk op de tab Bestand.
    Vervolgens klikt u net boven de knop Accountinstellingen op Account instellingen en vervolgens in het uitklapmenutje wederom op Account instellingen
  2. In dit venster klikt u op het tabblad E-mail als die niet al geselecteerd is. Dubbelklik het mailaccount waar u wijzigingen in aan wilt brengen.
    Pas uw wijzigingen toe. Bijv. het meest voorkomende is na een verhuizing als de server voor inkomende mail is veranderd, de gebruikersnaam en/of het wachtwoord.
    Als de instellingen zijn ingevuld en juist zijn klikt u op Volgende, waarna Outlook de configuratie van uw account is voltooit.
    Als het vinkje bij ‘accountinstellingen testen door op de knop volgende te klikken’ aangevinkt stond dan zal Outlook een testmail verzenden en ontvangen. Als deze test voltooid is kunt u deze sluiten. Vervolgens klikt u op ‘voltooien’ en ‘sluiten’ voor het accountinstellingen venster.