Weergave van je email in G-mail instellen naar eigen smaak

De weergave van Gmail kan je behoorlijk goed zelf inrichten naar eigen wens. De 3 meest gevraagde aanpassingen waar wij vragen over krijgen staan hieronder maar loop gerust eens door alle instelling tabbladen heen om te ontdekken wat je allemaal kunt gebruiken en hoe jij het graag wilt hebben.

De 3 meest gestelde vragen over Gmail inrichtingΒ Klik op het tandwiel symbool rechtsboven en kies voor instellingen.

Zoek de volgende items en schakel deze in:
  • Automatisch doorgaan
  • Voorbeeld venster
  • Pictogram ongelezen berichten
In het tabblad algemeen kan je gespreksweergave vinden. Indien je de groepering van e-mails hinderlijk vind dan zet je de gespreksweergave uit.

Tags

gmail, weergave, beeldweergave, inrichting