Meerdere facturen per jaar

Heel soms denkt een klant (onterecht) dat ze een factuur van ons al eerder hebben ontvangen. Gelukkig gebeurd dat sporadisch maar wij begrijpen wel waarom en dat leggen we met alle plezier uit.

Wij leveren veel verschillende diensten zoals; domeinnaamregistratie, hosting, e-mailoplossingen, ssl-certificaten, spam oplossingen, bulk e-mailverzending etcetera. Ook werken wij met licenties en onderhoud voor website onderdelen. Vaak, of meestal eigenlijk, leveren wij deze diensten tegelijk op bij een project waarbij voor de jaarlijks terugkerende kosten de startdata gelijk staan en je dus 1x per jaar een factuur ontvangt. Maar het kan ook voorkomen dat we een domeinnaam en hostingpakket eerder opstarten of dat een klant op een later moment nieuwe onderdelen besteld. Dan zijn de contractperiodes van die diensten anders en worden deze dus ook (netjes) als zodanig op dat moment gefactureerd.

Het is voor ons anders niet te organiseren.

Wil je toch graag 1 factuur per jaar ontvangen. #

In plaats van meerdere facturen per jaar dan kan je contact met ons opnemen en dan richten we dat zo voor je in. Wij doen dat dan als volgt:

  • We pakken de eerstvolgende aankomende factuur
  • Hierop factureren we dan alle diensten die je bij ons hebt lopen
  • We passen daarbij de abonnementsdata niet aan, we passen enkel de factuurdatum aan. Anders zou het niet eerlijk zijn met betrekking tot de mogelijkheid van opzegging van diensten.

En dat wordt dat de jaarlijks terugkerende factuur.

Mocht je nadien diensten bijvoegen, dan gaat het als volgt #

  • Je betaald direct voor voor het 1e jaar SLA en licentiekosten (en evt. installatiekosten als die er zijn).
  • Daarna passen we ook voor deze dienst de jaarlijkse factuurdatum aan zodat deze ook bij de rest weder keren.

Dat betekend dat je dus eerder voor hernieuwing gaat betalen voor bepaalde diensten, maar vervolgens de komende 12 maanden weer niet. Puntje bij paaltje komt het op hetzelfde neer en omdat de abonnementsdata behouden blijven gaat het bij een evt. opzegging ook zoals het hoort.

Voor degene die dit dus echt graag willen kunnen wij dat verzorgen. Neem daarvoor dus gerust contact met ons op.