Eenvoudig afbeeldingen verkleinen met Photogadget Pro

Table of contents

Gebruikers uploaden maar al te vaak foto’s en afbeeldingen op websites. Terecht uiteraard als je nieuwsberichten of projecten of anders wilt plaatsen op je site. Maar… meestal wordt vergeten dat de afbeeldingen ofwel foto’s uit een camera veel te groot is voor gebruik op internet en dus is het raadzaam om deze alvorens je ze gaat uploaden te verkleinen. Zelfs als er een automatisch verkleiningsprogramma op je website geïnstalleerd is. Dat kan heel eenvoudig met Photogadget Pro. Er zijn uiteraard nog meer programma’s die dit kunnen maar deze is heel erg eenvoudig in gebruikt en doet wat hij moet doen, afbeeldingen verkleinen.

Videotutorial #

Tags #

foto, afbeelding, verkleinen, schalen, uploaden, te groot, megabyte, mb