E-mail opruimen wanneer je mailbox overvol zit

Wanneer je e-mailbox overvol zit dan heb je kans dat je je hostinglimiet op den duur overschrijdt met alle gevolgen van dien. Je kunt ons dan uiteraard contacten en dan vergroten wij je hostingpakket maar meestal kan het ook handiger/verstandiger.

Je kunt natuurlijk eindeloos mails bewaren maar wat is op de duur de waarde daarvan? Kijk je er ook nog naar terug? Bewaar je ook al die bijlages?

Wanneer je je e-mailprogramma als archief gebruikt dan wordt het tijd om dat te herzien. Maak af en toe een backup van je mail en verwijder e-mails ouder dan 6 maanden. Hier zijn overigens ook hele handige programma’s voor. Zo zijn wij fan van Mailstore.

Wanneer je dat gebruikt kan je tot het einde der tijden je e-mails bewaren en een bijkomend voordeel is dat dit programma veel sneller door al je e-mails heen zoekt als bijvoorbeeld G-mail of Outlook.