Hoe maak ik een nieuw of extra mailadres aan?

Table of contents

Het aanmaken van een extra mailadres is niet ingewikkeld, het enige waar u wel rekening mee dient te houden is of uw hostingpakket nog toereikend genoeg is ofwel of u nog extra mailadressen kunt aanmaken. Indien dat niet het geval is dient u uw pakket te verhogen. Hiervoor kunt u simpelweg contact opnemen met DODO.

Stap1.
Log in op je hostingdashboard omgeving via https://beheer.dodo.nl/klantenpaneel/inloggen

Stap 2
Klik in het menu op ‘diensten’ en dan ‘hostingaccounts’

Stap 3
Selecteer om welke domeinnaam het gaat aan de linker zijde en klik daar op  ‘inloggen controlepaneel’ waarmee u inlogged op de DirectAdmin omgeving van uw hostingpakket.

Stap 4
Klik onder ’email management’ op ‘e-mail accounts’ en daarna op ‘create mail account’

Stap 5
Vul een naam in bijv. administratie, de rest hoeft niet dat staat er al achter dus de @domeinnaam.nl
Kies een wachtwoord of klik op ‘random’. Kies een complex wachtwoord want u wilt uiteraard niet dat uw mail gehacked wordt.
Zet de Email quato op 0

Tags #

dodo, email, e-mail, nieuw, aanmaken