Instellen van out-of-office bij DODO

Login op je eigen klantenpaneel > beheer.dodo.nl/klantenpaneel

Ga naar ‘Diensten’ > ‘Hostingaccounts’ daar vind je de button ‘inloggen controle paneel’ om in te loggen in je eigen beheeromgeving

Dan onder ‘Email management’ klik je op ‘Vacation Messages’ > ‘Set vacation message’

Je kiest de mailbox waarbij je de vakantiemelding wilt instellen, typed je melding, en stelt de start- en einddatum in van wanneer tot wanneer  je de melding aan- en uit wilt zetten.

Klaar? Klik op ‘Create’ en je vakantiemelding is gereed.