Hoe stel ik de e-mail van mijn iPhone OS4 in?

Om uw e-mail in te stellen op uw iPhone met OS4 dient u de volgende stappen te volgen. Houdt u a.u.b. de benodigde e-mail gegevens bij de hand. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van uw e-mail.

1. Tik in het beginscherm op de knop β€œInstellingen” en vervolgens op β€œMail, Contacten, Agenda”

2. Kies voor β€œVoeg account toe…” onder het kopje β€œAccountsβ€œ.

3. Kies nu voor de optie β€œAnders”

4. Selecteer nu de optie β€œVoeg mailaccount toe”

5. Vul nu de onderdelen Naam, Adres, Wachtwoord en Beschrijving in en tik op β€œVolgende”

6. Het instellen van uw accountgegevens:

1. Wanneer u POP wilt gebruiken: Selecteer het tabblad β€œPOPβ€œ.
  2. Wanneer u IMAP wilt gebruiken: Selecteer het tabblad β€œIMAPβ€œ.
  3. Vul de gegevens in voor de inkomende en uitgaande post (mailserver). Tik na het invullen van de juiste gegevens op de knop β€œBewaarβ€œ.

7. De door u ingevude gegevens zullen nu worden gecontroleerd bij de mailserver. Het kan zijn dat u een melding krijgt over de β€œServerindentiteitβ€œ. U dient bij deze melding te kiezen voor de optie β€œGa doorβ€œ.

Gefeliciteerd. U heeft nu uw e-mailaccount ingesteld op uw iPhone.