Hoe stel ik mijn email op de iPhone 5 in?

De iPhone 5 is heel gebruiksvriendelijk, waardoor het instellen van email binnen enkele stappen is uit te voeren.
Het instellen van de account
– Ga naar het Startscherm.
– Kies Instellingen.
– Kies E-mail, contacten, agenda’s.
– Kies Voeg account toe.
– Kies vervolgens voor Anders.
– Kies Voeg mailaccount toe.
– Bij Naam, voer uw naam in.
– Bij E-mail, voer uw e-mailadres in.
– Bij Wachtwoord, voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
– Beschrijving mag u eventueel leeg laten
– Kies Volgende.
Inkomende mailserver instellingen
– Kies POP of IMAP
– Bij Hostnaam, voer in (bijvoorbeeld mail.uwdomeinnaam.nl)
– Bij Gebruikersnaam, voer de gebruikersnaam van uw e-mailaccount in.
– Bij Wachtwoord, voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
– Poort bij POP is 110, bij IMAP 143
Uitgaande mailserver instellingen
– Bij Hostnaam, voer in: mail.uwdomeinnaam.nl
– Bij Gebruikersnaam, voer de gebruikersnaam van uw e-mailaccount in.
– Bij Wachtwoord, voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
– Kies ‘Bewaar’.
– Kies uw e-mailadres
Scroll naar beneden.
– Onder Server uitgaande post, kies SMTP.
– Onder Hoofdserver, kies (bijvoorbeeld mail.uwdomeinnaam.nl)
– Bij het vinkje ‘gebruik SSL’ moet het vinkje uit.
– Bij Serverpoort, voer 587 in.
– Kies ‘Gereed’ en ga een stap terug.
Gefeliciteerd! U heeft met succes een e-mailaccount toegevoegd op uw iPhone 5!