Email instellingen overzicht

Hieronder de lijst met instellingen. Loop degene die je tegenkomt bij jouw instellingen na voor een goede werking.

LET OP! waar de tekst jouwdomein.nl staat voer je uiteraard je eigen domeinnaam in.

NaamInstelling
Type accountIMAP of POP3
Server voor inkomende mailmail.jouwdomeinnaam.nl
Server voor uitgaande mailmail.jouwdomeinnaam.nl
GebruikersnaamUw emailadres (dus bijv. info@jouwdomeinnaam.nl)
WachtwoordAlleen bij u bekend
Wachtwoord onthoudenAAN(gevinkt)
Beveiligd wachtwoordverificatie (SPA) is verplichtUIT
SSL beveiligingUIT
Tenzij je een SSL certificaat op je mail hebt (los verkrijgbaar) dan AAN
Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.AAN (Gebruik hiervoor dezelfde instellingen als voor je inkomende mail)
Poortnummer IMAP143
Wanneer je een SSL certificaat op je mail hebt (los verkrijgbaar) is het poortnummer 993
Gebruik versleutelde verbinding IMAPUIT of GEEN
Tenzij je een SSL certificaat op je mail hebt (los verkrijgbaar) dan op SSL of SSL/TLS
Poortnummer POP3110
Wanneer je een SSL certificaat op je mail hebt (los verkrijgbaar) is het poortnummer 993
Gebruik versleutelde verbinding POP3UIT of GEEN
Poortnummer SMTP587
Wanneer je een SSL certificaat op je mail hebt (los verkrijgbaar) is het poortnummer 465

TIP! Klik hier voor onze online stappentool waarmee je kan achterhalen waar het probleem mogelijk ligt.

Tags

mail, email, e-mail, instellen, outlook 2013, imap, pop3, smtp, poort, poortnummers, instelling