Lek in Yellow Pencil Visual Theme Customizer Plugin

Risico

Zeer hoog

Omschrijving

Deze aanval kan een ernstige bedreiging voor de veiligheid van je website vormen. Je moet onmiddellijk actie ondernemen om schade of verdere schade te voorkomen.

Overige informatie

Met de WordPress Yellow Pencil Visual Theme Customizer Plugin kunnen gebruikers elke pagina en thema aanpassen zonder codering. Deze plugin lijdt aan een XSS-kwetsbaarheid om kwaadaardige gegevens in te voegen op de website waarop de plug-in wordt uitgevoerd.

Betreft versies

Alle versies

Oplossing

Direct verwijderen. Of neem contact met ons op indien je wilt dat Dodo internet er voor naar je kijkt.