Nieuw blog/nieuws bericht

image_pdfPDF

0) Login op uw website
1) Links in het menu ziet u “berichten” staan, klik hier op
2) U komt nu in het overzicht van de berichten. Bovenaan in de pagina ziet u de knop “nieuw bericht“, klik hier op
3) Het eerste invulveld is de titel, vul hier een passende titel in
4) Het grote vlak eronder vult u het (nieuws)bericht in
5) Rechts ziet u “categorieën” staan. Vink hier een nieuwe categorie aan, of maak een nieuwe aan
6) Onder het kopje “uitgelichte afbeelding” kunt u de hoofdafbeelding van het bericht invullen
7) Bijna klaar! Alleen nu nog het bericht “Publiceren“, zodat het voor iedereen beschikbaar is

Succes!