Hoe pas ik het wachtwoord van een emailadres aan?

Het aanmaken van een extra mailadres is niet ingewikkeld, het enige waar u wel rekening mee dient te houden is of uw hostingpakket nog toereikend genoeg is ofwel of u nog extra mailadressen kunt aanmaken. Indien dat niet het geval is dient u uw pakket te verhogen. Hiervoor kunt u simpelweg contact opnemen met DODO.

Stap1.
Log in op je hostingdashboard omgeving via https://beheer.dodo.nl/klantenpaneel/inloggen

Stap 2
Klik in het menu op ‘diensten’ en dan ‘hostingaccounts’

Stap 3
Selecteer om welke domeinnaam het gaat aan de linker zijde en klik daar op  ‘inloggen controlepaneel’ waarmee u inlogged op de DirectAdmin omgeving van uw hostingpakket.

Stap 4
Klik onder ‘email management’ op ‘e-mail accounts’ en daarna bij het emailadres in de kolom ‘password/quotade’ op ‘change’.

Stap 5
Voer in het veld ‘enter new password’ en ‘re-enter password een nieuw wachtwoord in die u wilt gebruiken.
Gebruik niet een te eenvoudig wachtwoord om misbruik te voorkomen.

Klik op de knop ‘modify’ en klaar.

Tags

email, nieuw, wachtwoord, aanpassen