Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hoe installeer ik een nieuw emailadres in Outlook 2010?

 1. Open Outlook 2010. Als de installatiewizard van Microsoft Outlook 2010 automatisch wordt weergegeven, klikt u op annuleren.
  Als de installatiewizard Microsoft Outlook 2010 niet wordt weergegeven, klikt u op de Outlook 2010-werkbalk op de tab Bestand.
  Vervolgens klikt u net boven de knop Accountinstellingen op Account toevoegen
 2. In het dialoogvenster Automatisch instellen account vult Outlook de velden Uw naam en E-mailadres mogelijk automatisch in op basis van hoe u bij uw computer bent aangemeld.
  Als de instellingen zijn ingevuld en juist zijn klikt u op Volgende, waarna Outlook de configuratie van uw account voltooit.
  Als de instellingen op de pagina Account automatisch instellen niet zijn ingevuld of onjuist zijn, overweegt u het volgende tijdens het corrigeren van de instellingen:

  • Als de instellingen op de pagina Account automatisch instellen niet voor u zijn ingevuld, voert u de correcte instellingen in op basis van de informatie die u werd doorgegeven door de persoon die u e-mailaccount beheert.
  • Als de naam in het vak Uw naam onjuist is, moet u de opties op de pagina Account automatisch instellen opnieuw instellen voordat u uw naam kunt bewerken. U kunt de opties opnieuw instellen door op het keuzerondje naast Serverinstellingen of bijkomende servertypes handmatig instellen te klikken en vervolgens op het keuzerondje naast E-mail Account te klikken.
 3. Als u op de pagina Account automatisch instellen van de wizard op Volgende klikt, zoekt Outlook online naar de instellingen van de e-mailserver. Tijdens het zoeken wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord. Voer voor de gebruikersnaam uw volledige e-mailadres in, bijvoorbeeld uwnaam@uwdomeinnaam.nl.
  Als Outlook uw account kan instellen, wordt de tekst ‘Uw e-mailaccount werd succesvol geconfigureerd’ weergegeven. Klik op Voltooien.
  Als Outlook uw account niet kan instellen, gaat u naar ‘Wat moet ik nog meer weten?’ verderop in dit onderwerp.