Diensten opzeggen

Wanneer je een of meerdere diensten wilt opzeggen/stopzetten bij Dodo Internet dan kan dat heel eenvoudig.

Log in op je eigen klantenpaneel via https://beheer.dodo.nl/klantenpaneel

Gebruik je verkregen inloggegevens. Indien je die niet meer hebt kan je gebruik maken van de ‘wachtwoord vergeten’ link om een nieuwe aan te vragen.

Ga naar ‘Diensten’ en dan ‘Diensten overzicht’. Daar zie je een overzicht van de diensten die je bij Dodo afneemt.

Klik op een van de diensten (bijv. domeinnaam). Hier kan je je verhuiscode aanvragen (‘authorisatiecode opvragen’)  of (rechts bovenin) de dienst opzeggen.

Doe dit voor iedere dienst die je wilt aanpassen of opzeggen zoals je domeinnaam, hostingaccount, SSL certificaat, SLA onderhoudsovereenkomst et cetera.

LET OP! Wanneer je je domeinnaam opzegt komt deze vrij op de markt en dus kan deze na verloop van contractdatum geregistreerd worden door iemand anders. Je kunt uiteraard ook diensten opzeggen met behoud van je domeinnaam voor wellicht gebruik op een later tijdstip.