WordPressBased – Basics – Datum van uw bericht aanpassen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hoe verander je de datum van een bericht in Wordpres.

Open uw bericht. Aan de rechterkant is een menublok genaamd ‘publiceren’ hier vind u ook een blokje ‘geplaatst op’ met een datum en een knopje ‘bewerken. Wanneer u daarop klikt kunt u de plaatsingsdatum van uw bericht aanpassen en hiermee eventueel dus uw volgorde van weergave op uw blogpagina beïnvloeden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tags

[/vc_column_text][vc_column_text]

wordpress, basis, datum, aanpassen, veranderen, publiceren, volgorde, berichtvolgorde

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]